söndag 2 november 2008

Tv- freak

Har nyss kollat på ett nytt avsnitt av "Ensam mamma söker". Nu börjar det hetta till rejält för vissa. Det är ju redan solklart vilken Anette kommer välja. De är ju så kära så det är inte klokt. Tror de kommer bli ett alldeles utmärkt par !! Nina kommer nog inte välja nån av killarna....verkar vara otroligt kräsen. Johanna vet jag faktiskt inte....vi får se !
Jag är ett riktigt "freak" av såna här program. Kul att se andra människors liv. Skulle dock ALDRIG vara med i ett sånt här program och det behöver jag ju inte heller för jag har den underbaraste kille man kan ha. Han är BÄST !! Älskar dig Uffe !
I dag har varit en mycket lugn dag. Följde med Peter till bussen efter att han varit hos oss några dagar. Mysig kille ! Han och Filip har haft så kul i några dagar. Sen gick vi in till in till våra grannar och fikade lite. De hade gjort om i sitt kök och jag blev riktigt inspirerad att göra om i vårat också. Vill byta kakel, bänkskivor och handtag. Vill ha svart/gråa bänkskivor, svart kakael och svarta handtag. Bara pengar som saknas... Tänk om man nån gång kunde vinna lite pengar, som hon från Särna som vann 6 miljoner !! Tror absolut inte att man blir lyckligare av pengar ,men det skulle vara kul att ha lite "guldkant". Hi Hi!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar oxå såna där program, Anette är ju en kollega till mig!
Hon är oxå ställis på Lindex!
Ja ja solklart är det ju vem hon är Crushed i!
Fina ni var på Halloween då!!
Kram

Jessica sa...

Missade du avsnittet när Johanna låg å hångla med killen(kommer omöjligt på d nu när jag ska skriva d)på klipporna...?Det är ju solis vem hon kommer välja oxå!