lördag 8 november 2008

Liten badflicka

Alva älskar verkligen att bada...både i badkar och i bassäng. I går var jag , Victoria och Alva till Lugnet och badade. Hon myser när hon ligger och plaskar i vattnet. Kul att hon får vattenvana redan från början.
I går f.m var jag och några kompisar med våra bebisar på Skandic och käkade fredagslunch. Vi invaderade restaurangen med barnvagnar och bilstolar. Bebisarna skötte sig exemplariskt och vi satt och käkade och åt i nästan 2 timmar....med 4 bebisar !! Otroligt va ? Annars kan det ju vara lite svårt att synka dem med varandra, men det gick bra.

Har nyss tagit bilder till årets julkort........DÄR snackar vi svårt att synka barnen. När den ena är glad är den andra sur och när den tredje tittar in i kameran tittar de andra bort eller gör miner. Det frestar en mammas tålamod, men det är ju så roligt med personliga julkort ! Lyckades nog få till några tänkbara i alla fall. Ni får se senare . Ja tänk att det snart är jul. Bara 1 ½ månad kvar ungefär. Gillar när man får börja plocka fram ljusstakar och pynta lite.