måndag 24 november 2008

Matvrak till barn !!

Så här glad blir man när man får god mat !!



I dag har Alva testat lite nya smaker. Fick lite morot till "lunch" och alldeles nyss fick hon testa lite majs och plommon. Hon blir såååå arg när de små smakportionerna är slut, så hon får nog lite mer än hon ska ha egentligen. Det är så roligt att hon tycker om det så man vill gärna ge henne mer..... Kanske ratar bröstmjölken snart om hon ska äta i den här takten !!


I går var vi på märkestagning på Rg Dala dansstudio, Victoria tog guldmedalj i discodans. Hon var jätteduktig och dansade inför en jury som skrev omdöme om henne. Hon var jättenöjd efteråt och tyckte att det hade varit roligt. Får väl se om hon tänker fortsätta dansa i vår också. Aktiviteterna pendlar ju en del i den där åldern.


I kväll är det första längdträningen på snö. De har sprutat med snökanonerna på Lugnet nu när det har varit kallt och fått i hop lite snö på stadion. Filip längtar jättemycket efter att få åka skidor. Barmarksträningen tycker han är mindre rolig, men skidåkning är kul, så i kväll blir det skate på Lugnet !


Gud vad det har snöat i dag eller rättare sagt blåst snö !! Tänkte ta en promenad på f.m , men då blåste det och yrde så det gick inte att gå utanför dörren. Jag är i alla fall glad för nu blir det ju vitt till advent som jag hade hoppats på.

2 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

Va stor lilla Alva blivit....Ha det så gott!! Kram kram

Jenny sa...

Vad kul att Alva gillar mat! Har du några tips på hur de blir sådana? Vår tuffla är kräsen så in i norden - men jag ger mig inte.