lördag 28 februari 2009

Melodifestivalen igen !

Jaha då var det lördag och melodifestivalen igen. Undrar vad det blir för bidrag i kväll. Tydligen så ska Sarah Dawn Finers bidrag vara nåt utöver det vanliga. Spännande att höra ! Victoria och hennes kompis Julia håller på att baka chokladbollar till kvällen nu. Alva får också vara med på ett hörn ;)


I går var det skejtvasan och Uffe åkte den. Det gick bra för honom, men han var jättetrött i mål. Hade tiden 1 timme och 46 minuter på 3 mil. Det var bra tycker jag. Blev själv sugen att åka nåt lopp, så nästa år blir det Tjejvasan ( Nu står det ju här svart på vitt ). Jag och barnen åkte och lämnade honom i Oxberg och sen kollade vi på honom efter vägen. Det är så mysigt under Vasaloppsveckan - härlig stämning efter spåret och full fart i Mora.


Uffe laddad !!


I dag har vi varit och hälsat på Anna, Peter och Hilda och vi kollade på 3-milen hos dem. Det gick dessvärre inte så bra för Sverige, men de får väl ta nya tag i morgon på femmilen och Vasaloppet. Nu ska jag gå in och kika lite på Tradera....... Ha en skön kväll !!

Inga kommentarer: