måndag 9 februari 2009

Vilket vårväder !

Victoria nöjd efter sitt lopp !



Nyss hemkommen från en liten promenad i helt fantastiskt väder. Klarblå himmel och massor med vid pudersnö ute. Det här är vinter när den är som bäst ! I helgen har vi varit uppe på Lilla SS med barnen som tävlat båda dagarna. På lördagen snöade det nästan hela dagen så det var svårt att få till bra spår, men de hade lyckats bra ändå. Det gick jättebra för Filip och Victoria och de var såå nöjda med sina prestationer. Filip körde 3 km klassiskt och Victoria 2 km klassiskt. Filip blev 16/36 och Victoria 12/23. Det var över 600 åkare på lördagen och ca. 250 lag på stafetten på söndagen. Lilla SS helgen har verkligen blivit stor. Tänk att de åker ända från ex.Småland, Ångermanland och Norge för att åka skidor i 2 dagar !!


Filip åker i den gröna dräkten till höger.


I dag blir det en "hemmadag". Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt i bland. Händer ju inte så ofta ! Sitter och funderar på vad vi ska göra på sportlovet. Uffe jobbar 2 dagar, så jag vet inte om jag och barnen tar en tur upp till Särna eller om vi stannar här hemma. Ska fundera på det ...... ! Kan tänka mig att det är underbart fint däruppe nu också när det har snöat för fullt !


3 kommentarer:

Jessica sa...

Underbart fint är vad d är!lite väl kallt igen men bättre d så inte snön går bort på en gång.Vi har faktiskt oxå haft sol här idag men tyvärr är den inte så högt så den stannar kvar ett tag!kram på er alla..skulle gärna vilja se till er på sportlovet.nu ska jag åka till frissan....

VILLA VRÅKEN sa...

Vilka härlig dagar ni haft! Vi har varit ute på Runn i helgen!! Underbart......Kram Linda

Anonym sa...

Ja, vilken härlig dag det har varit idag:)Jag och Hilda har också varit ut o promenerat.
Vad duktiga Filip och Viktoria har varit i helgen. Det var kul att heja på dem.

Kramar