lördag 21 februari 2009

Melodifestivalen


Vilma, Nora & Victoria som "schlagerbrudar "

I dag har jag varit i Leksand på Melodifestivalens genrep med några kompisar . Det var kul att se tillställningen i verkligheten. Många bra artister var det, men bäst av alla var Molly Sandèn. Gud vilken röst !! Håren reste sig på armarna och tårarna kom ur ögonen när hon sjöng.




Tjejerna Victoria, Vilma och Noras favoriter var nog ändå EMD. De är ju såååå snygga tycker de. Nora 5 års kommentar var " Jag är kär i EMD " ;). Gulligt va ?






Har nyss kollat på riktiga festivalen på tv och det är ju helt klart bättre att se allting live. Nästa år blir det inte genrep utan "riktiga" melodifestivalen. Ska ha samma platser som i år....Vi satt nästan längst framme vid scenen- Mycket bra !!


I morgon bär det av mot Särna för att ha lite sportlov. Jag och barnen åker upp och stannar till torsdag. Ska försöka åka lite skidor om det blir fint väder och även hälsa på släktingar och vänner.



















3 kommentarer:

Anonym sa...

Starkt startfält den här gången. Molly´s röst är helt FANTASTISK!!De som går i giftastankar har ännu en fin låt att välja...
Noras kommentar "EMD är sååå bra mamma, man kan va´kär i dom, eller hur?!!"
Det här var inte sista gången vi kollar på Melodifestivalen live, nästa gång kanske vi tar sikte på Globen...
TACK för en kanon mysig dag!
//Kram Anna & tjejerna

Jessica sa...

Såg inte melodifestivalen live å hade kanske tyckt att d var bättre så men satt framför teven å tyckte ALLA låtar va blä rent ut sagt!ingen var värd en plats i globen...
är d inte en bild på mickeln jag skymtar längst ner???

Unknown sa...

Ha det så bra i Särna, skönt med lite lov!