torsdag 2 oktober 2008

Nytt utseende

Testade nyss att ändra lite utseende på bloggen. Vad tycks ??Fanns ju endel mallar att välja bland. Prövar den här ett tag.

Har nyss varit ute på en promenad och på f.m var min snälla kompis A och hennes son W här och fikade lite. Blev mycket snack om allt möjligt. Alltid lika kul att umgås med henne !! Kul att ha en vän som också är hemma med bebis, som man kan umgås med. Du är guld värd !!


Victoria har bestämt sig för att tjäna lite pengar. Ville också sälja något när Filip sålde jultidningar, så hon har börjat sälja julkort i dag. Riktiga affärsmän/kvinnor till barn jag har. Kul att de vill jobba lite för pengarna. Får väl se om hon får allt sålt, det var nämligen 100 buntar !!! Tror att hon fixar det.


Ska snart åka till nyöppnade mc donalds med barnen och käka lite. Filip var sugen på det i dag. U jobbar i dag och i kväll ska han till en skola och berätta om sitt jobb för högstadieelever, så det blir nog sent innan han kommer hem. Då passar vi på att dra till Mc donalds ;)

Satt nyss och tittade på lite gamla kort och hittade den här från i påskas när vi var i stugan i Nordomsjön. Det är såå mysig att vara där. Längtar faktisk dit lite nu....vet inte om jag längtar så mycket efter snön men...

Inga kommentarer: