onsdag 15 oktober 2008

Besök av mormor

Har inte skrivit på några dagar för jag har haft besök av mamma sedan i måndags. Jätteroligt att hon kom och hälsade på oss !! Vi har haft några sköna dagar med prat, fika och promenader. Det blir inte så ofta vi träffas nu när barnen går i skolan, för det blir för långt att åka till Särna bara över en helg, men hon har varit här 3 gånger sedan Alva föddes. Otroligt roligt !Uffe har varit i Särna och jagat älg och kom hem i går. De blev ingen älg den här gången, men bättre lycka nästa gång !
I dag var vi ute på en promenad och jag hade kameran med och tog lite höstbilder. Vi gick förbi "nappträdet"- ett träd där barn kan hänga sina nappar när de bestämt sig för att sluta med dem....får se om Alva ska hänga sina där så småningom.

I morgon åker "Mormor" hem och vi ska åka och vaccinera Alva för första gången. Undar hur det går ??
Pratade nyss med min kompis A som kommit hem från BB i dag och ska sova första natten hemma. Önskar er all lycka med er söta lilla bebis! Ni är helt underbara vänner !


Trevlig höst allihop !!





2 kommentarer:

Jessica sa...

Vilka fina kort ni tagit å vad kul att mormor kunde komma ner!

Anonym sa...

Åh vilka fina höstbilder, och vilken underbar idé med ett nappträd! Det kanske vore något för oss i Vingåker oxå! Inte för att min bestämda lilla oxe någonsin tagit napp, men för alla andra underbara små bebisar som anväänder napp är det ju en fantastisk idé!
/JN