måndag 20 oktober 2008

Alva 3 månader




Alva är nu 3 månader. Gud vad tiden går fort ! Hon väger 6600 g och är 63,5 cm lång. Hon är en alldeles underbar liten tjej som är otroligt sällskapssjuk. Vill vara med där vi andra i familjen är. Nätterna går fantastiskt bra -äter några gånger men somnar snabbt om igen. Däremot vill hon inte sova några längre stunder på dagarna. Det blir max 1 timme åt gången och sen vaknar hon och vill ha sällskap ;). Hon är för det mesta otroligt glad och jollrar en massa nu. Kul när man får mer och mer kontakt med henne.
I dag har jag och min älskling varit nere på stan och köpt lite kläder till barnen ( tack gode gud för barnbidraget !! ). Det är ju endel som behövs nu till vintern. På torsdag är det skidkväll på Inter sport och då ska vi se om vi hittar några längdskidor till Filip. Skidsäsongen börjar ju snart och han behöver ny utrustning i år. Victoria får ärva hans gamla. Det är ju inte helt gratis med längdutrustning, men det är värt alla pengar i världen om de vill hålla på med någon sport. Nyttigt med någon form av fysisk aktivitet och även att lära sig lag/kompisanda. Tur att det finns "eldsjälar" som vill hålla på och träna barn och ungdomar.
På fredag börjar höstlovet. Skönt med ett litet "break" mitt i terminen. Man märker på barnen att de är lite trötta. Vi åker till Särna några dagar på lovet och hälsar på mor-och farföräldrar. Ska bli kul att komma upp. Vi har inte varit där sedan i början av september.


Inga kommentarer: