fredag 12 december 2008

What a night !!!

I natt har Alva slagit nytt rekord i "vakenhet". Har inte sovit många minuter.....Började ge henne gröt på kvällen i förrgår och jag vet inte om det är så att hon har ont i magen av den. Hade även lite feber nu på morgonen. Hon får bara inte bli sjuk igen för i morgon är det dop och då måste hon vara pigg. Hon är i alla fall en helt fantastisk unge trots att hon sover dålig och inte är helt kry - glad nästan hela tiden !! Det är vi otroligt tacksamma för !

Filip och Victoria skulle ha luciafirande i skolan i dag. Kommer själv i håg hur mysigt det var i skolan med luciatåg och oboy och lussebullar. Den här terminen har gått otroligt fort. Nu är det bara 1 vecka kvar till jullovet. Det ska bli skönt med lite ledighet för barnen. De längtar upp till Särna där det är mycket snö. I går kom det faktiskt ganska mycket här också, så nu är det vitt och fint ute på gården. Plockade fram tomtar och gran i går. Eftersom vi alltid åker bort över jul, så vill vi kunna ha det framme lite innan vi åker.
I dag ska vi fixa i ordning lite där vi ska ha fikat efter dopet i morgon. Ska bli mysigt med ett "luciadop". Är lite nervös för att Alva ska vara hänging och bli ledsen, men jag tror inte att det är nån fara. Hon brukar ju vara lugn mest hela tiden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heej! Hoppas dopet blev fint! Kram!

Jessica sa...

Mmmm dopet blev nog det finaste dop jag varit på!!