torsdag 18 december 2008

Dax att blogga igen

Har haft fullt upp de senaste dagarna att smälta intrycken efter bröllopet/dopet. Är så himla lycklig och det var en av de bästa dagarna i mitt liv ! Skulle lätt kunna göra om det ( med samma man naturligtvis). Känns som att man är nykär igen....efter 15 år i hop. Det är bra gjort ! Uffe är verkligen mannen i mitt liv. Han är bäst i alla kategorier ! Lägger in lite mer bilder på bloggen när jag fått dem av våra gäster.


I förrgår hade vi julpyssel och julklappsbyte här hemma hos mig. Det var jag, Anna, Anna och Viktoria och våra barn som pysslade, fikade,åt och bytte julklappar. Det är en mysig tradition som vi har sedan några år tillbaka. Jag fick jättefina ljuslyktor och servetter som Anna A hade köpt. Vi brukar lotta ut paketen och i år fick jag Annas. Jag älskar ju ljus så det var en perfekt julklapp till mig.
I dag har jag varit till BVC med Alva och vägt och mätt henne. Hon är för övrigt 5 månader i dag och väger nu 7560 g och är 66 cm lång. Efter att vi varit där drog vi ner på stan och köpte de sista klapparna som ska vara i "julstrumporna" till barnen. Julstrumpa är ett måste .... det hade jag när jag var liten och det är en mysig tradiiton som jag vill föra vidare.

1 kommentar:

Jessica sa...

Grattis Alvis en dag i efterskott!
Du har verkligen blivit stora tjejen!Varit med på bröllop å allt!