tisdag 9 december 2008

Pepparkaksbak

I dag har jag, Victoria och hennes kompisar Vilma och Nora bakat pepparkakor. Tjejerna har varit hos oss på e.m i dag när deras föräldrar varit ute på "julbestyr". Det var så mysigt med lite pepparkaksdoft i huset och tjejerna var så duktiga och energiska. De leker verkligen jättebra i hop !! Vi bakade och lyssnade på julmusik, så nu har vi fått riktig julstämning !!

Har även hunnit med att vara hemma hos Anna och fika samt ta en promenad på f.m så nu känner jag mig mycket nöjd med dagen ! Känns på nåt sätt mindre stressigt i år, men det är antagligen för att jag är föräldraledig och inte har jobbet att tänka på. Tänk om man kunde få vara ledig i december VARJE år....... Vad ska man jobba med då tro??






















Filip stack nyss i väg med en kompis för att åka bob. Det har kommit så pass mycket snö nu så att det går. Annars brukar det vara rätt dåliga vintrar här i Falun. Pratade med mamma i dag och däruppe var det väldigt kallt - ca. 20 minusgrader !! Burr !! Men det är nästan alltid kallt och riktig vinter i Särna. Ska bli roligt att åka upp över jul.





Inga kommentarer: