söndag 14 december 2008

Nygift och lycklig !!!

Lena & Ulf 081213
Ja som ni alla vet hade vi ju dop för lilla Alva i Stora Kopparbergs kyrka i går och samtidigt slog vi till och gifte oss. Vi tyckte att det var dax nu efter 15 års "betänketid"......Det var en helt fantastisk dag med våra nära och kära och det mest fantastiska var att det bara var solisterna Anna och Elin som visste om vår hemlighet.
Vilken känsla att få gå genom kyrkan med den bästa mannen i världen och våra underbara barn och se alla överraskade miner på våra gäster !! Det var så mäktigt när bröllopsmarschen började spela och man kände att "nu är det dax" . Vi blev vigda först och sen hade vi dop för Alva. Det gick så bra för henne och de andra barnen i kyrkan och det blev verkligen lyckat !


Vi hade 3 solister som sjöng för oss så man fick gåshud och tårar i ögonen. Anna Asp sjöng " Kärleken förde oss samman", Elin Olson ( barnens kusin) sjöng " Det vackraste och våran älskade dotter Victoria sjöng " Var inte rädd för mörkret". Sååå fint med mycket sång.


Efteråt blev det fotografering och kramkalas och sedan hade vi fika och presentöppning i Mariagården. Våran "bröllopsresa" gick till Tällberg och Åkerblads hotell där vi åt en supergod 4 rättermiddag med våra barn. Vi valde att inte ha någon bröllopsfest utan firade kvällen bara vi i familjen. Kanske kan bli fest vid något senare tillfälle när ammning och bebistid är avklarad ;). .

Dagen började tidigt, redan kl.7.00 var vi vakna och tittade på lucian på tv`n och kl. 8.30 kom Camilla som skulle fixa mitt och Victorias hår. Hon var klar vid 12-tiden och gjorde 2 helt fantastiska frisyrer på oss !! Är så nöjd och den höll hela dagen. Tack Camilla ! Sen bar det av mot kyrkan. Vi tog bakvägen för att ingen av gästerna skulle se oss när vi gömde oss i kyrkan. Jag kan säga att det var en mycket pirrig förmiddag !

Jag är i nu världens lyckligaste "Fru Olson" i dag och känner mig lugn och avslappnad nu när vi avslöjat våran hemlighet. Kan verkligen rekommendera att göra som vi gjorde....... alltså om det är nån som funderar på att gifta sig;)

Kram från Lena Olson

11 kommentarer:

Anonym sa...

Era fulingar ;-), nejdå Lena, jättegrattis det gjorde ni rätt i. Kram från fam. Holmer/Asp

VILLA VRÅKEN sa...

Grattis till er!! Jätteroligt!
Va fina ni är......Ha det så gott och ha en riktigt härlig jul! Kramar Hagelins

Jenny sa...

Men STORT grattis till er bägge!Du är en så vacker brud på bilderna Lena att man blir riktigt rörd. Igen - grattiskramar till er från oss här i Vingåker.

Anonym sa...

Häftigt! STORT grattis till er å hoppas att ni får en riktigt god jul! Kramar Ann, Idre.

Anonym sa...

Va coolt gjort!!

Supergrattis till er!!

Ni är SÅ fina ihop och vad vacker
du är!!

Kram Karin

Unknown sa...

Ni är verkligen superfina!
jag får rysningar när jag läser om er dag och minns vår egen bröllopsdag såklart.
Stort grattis till er igen.

Kram!

Anonym sa...

Å blir alldeles tårögd när man läser om eran dag :) Vilka fina kort!! Stort grattis igen!

sofia sa...

Stort grattis från oss på akuten!

Maritas ide§ design sa...

Grattis till er!! Och lycka till i framtiden kram Marita Tjulander

Anonym sa...

...och vi som redan postat julkort till fam Olson/Jönsson! :)
Stort grattis och all lycka från familjen Danielsson i Grycksbo.
Otroligt vad snygga ni är!!!

Anonym sa...

Ett STORT GRATTIS till er!! Kan förstå att det var pirrigt och nervöst för er, inte bara för att gifta sig utan för att det var en hemlighet också! Ha nu en riktigt myyyysig jul!
Kram Nina