torsdag 8 januari 2009

Jullovet slut !

Jaha då var det sköna jullovet slut för barnen då. Det har varit skönt att de har varit lediga några veckor från skolan så att man slipper stressa upp tidigt på mornarna. I dag började skolan igen och nu är det åter till vardagen. Vi har nyss varit upp till Lugnet på skidträning och det var helt underbart skönt ute..... -3 grader. Skönt efter att det varit så himla kallt under jul och nyår. Vi har i alla fall haft ett jätteskönt jullov och nu är det bara ca. 2 veckor kvar till vi ska till Idre-Fjäll. Vi har varit där och bott i stuga varje år de senaste åren och det är så härligt att vara ute och åka skidor på dagarna och sen ta en skön bastu på kvällen och äta lite god mat. I år blir det 2 bebisar med också för Anna och Peter ska också följa med och deras lilla Hilda och så har ju vi Alva i år. De får hänga med ut på skidfärder också i pulkorna....

I dag har jag och Uffe varit till en fotograf och tagit bilder på Alva. Det gick bra och vi skulle få bilderna om ca. 2 veckor. Hoppas att de blev fina. Vi tog likadana på Filip och Victoria också när de var i samma ålder och det är kul att ha på alla barnen.
Nu ska jag gå och kolla lite på tv.

Sov sött alla vänner !!

3 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

Hej Lena....Skönt för er att åka till fjällen, supermysigt! Hälsa Anna och Hilda så gott!! Kram Kram

Jessica sa...

Men guuud så söt!å vilken härlig tröja!kram på er från mig!

Jenny sa...

Urgullig tröja! Så ni ska till Idre om ett par veckor. Vad skönt. Vi ska till Sälen med 5 andra kompisar samma vecka, och vi hoppas på bra väder för oss alla. Kram.