lördag 10 januari 2009

Jarlloppet

I dag har vi varit i Rättvik på längdtävling. Filip och Victoria var med och körde Jarlloppet. Det gick otroligt bra för båda två och de var jättenöjda med dagen. Filip kom på 4:e plats och Victoria på 3:e. Efteråt blev det prisutdelning och fika. Det är kul att åka runt på olika tävlingar med dem för man träffar mycket folk och barnen tycker att det är så roligt att tävla. I morgon blir det tävling i Borlänge ( Bergeboloppet ). Det är tur att vi bor relativt nära till alla tävlingar i Dalarna, så det går fort att åka dit och man kommer hem innan det blir kväll också. Den här helgen blir alltså en riktig skidhelg....

I kväll har vi varit nere hos Håkan och Katrin och kollat på Körslaget. Alla körer var bra i dag och det var egentligen ingen som var så dålig att den skulle åka ut, men nån måste det ju bli och det blev Nannes kör. Min favorit är nog Hannas kör. De gjorde en jättebra version av " Gabriellas sång " i kväll. Hoppas att de blir kvar till slutet !

Nu ska jag gå och lägga mig....Ska upp tidigt i morgon igen. Första start är 10.30 och vi måste nog åka vid 9 tiden för att hämta nummerlappar, prova banan m.m. Skriver mer efter tävlingen i morgon.
Godnatt !

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket. Känns jättebra, ska bli roligt att se hur Albin reagerar. Har ni haft det bra i jul och nyår? Kram Mia

Unknown sa...

Hej! Du har nåt att hämta i min blogg ;-)

Unknown sa...

Hm... en mammaaward :-) kolla om du ser bilden nu!