onsdag 25 mars 2009

Köket klart !!







Jaaaa nu är köket äntligen klart ! Så skönt att få fixa i ordning i huset igen. Det har varit en enda röra nu i nästan 1 månad. Anledningen att det tagit så lång tid är att vi väntat på hantverkare, men nu har de i alla fall varit här. Det gjorde susen med nya bänkskivor, nytt kakel, nya handtag, ny diskho och blandare till våra gamla köksluckor. Köket blev som nytt !! Fattas bara lite lister nu så är det helt klart.


I dag har jag och Alva varit på barnmottagningen och vaccinerat henne. Vi fick åka dit p.g.a att hon reagerade lite konstigt på förra sprutorna, blev blek och lite somnolent. Vi fick stanna på mottagningen 4 timmar i dag och hon har mått bra hela dagen efter sprutorna. Känns väldigt skönt !! Jag var orolig i går kväll och har vaknat i natt och funderat på hur det skulle gå i dag. Känns ändå bra att vi fick vara "under uppsikt". Man vill ju gärna att hon ska få det vaccin hon behöver , för att undvika sjukdomar i framtiden. Nu är det full fart på henne som vanligt och det är jag sååå tacksam för. Här kommer en rolig bild på henne från i går. Storasyskonen klädde ut henne till fotbollspelare och så här snygg blev hon då ;)


7 kommentarer:

Jessica sa...

Tjusigt Olsons!!kul med lite förändring....vi pratar om vårt kök å hur vi vill ha d då vi ska göra om men d ligger verkligen lååååångt fram i planeringen...å d är ju lite större projekt än erat och kommer ta lite tid....så d blir att spara pengar...vi får väl se när d blir.Kram kram på er,får se när vi kan komma å se d tjusiga!

Jenny sa...

Vad fint det blev! Visst är det härligt med lite nytt och fräscht. Tjusig bild på lill-Zlatan också.

proppis79 sa...

Såå otroligt snyggt!! +++++ av fem möjliga! Kul när man kan göra de mesta själv:)Ha de bra, kram

Sofie sa...

Köket blev jätte fint! riktigt fint dom hade klätt ut lill kusinen, fast hon har växt jätte mkt sen jag träffade er sist, vilken stjärna! Linus klädde ut sig till tjej när vi var hos farmor för någon vecka sedan, fast lite hjälp fick han men han började klä av sig själv :P
Kramar i massor<3<3

Anonym sa...

Vad fint det blev i köket. Ser nästan ut som ni har samma kakel som oss. Vitt och svart är snyggt de. Kramis Mia

Unknown sa...

Supersnyggt i köket!
Cool liten tjej också.

Veronica sa...

Va tjusigt det blev i nya köket :) Fräscht med vitt!! Kram